2020-08-04 16:07:26• hírek • Bede Emőke

Hangulatos partin mutatkoznak be a Nachbil pincészet legújabb borai

augusztus 08

Augusztus 8-án egy izgalmasnak ígérkező parti keretében mutatja be a 2019-es év borterméseit a krasznabélteki Nachbil pincészet.

A Nachbil krasznabélteki pincéjénél megrendezett eseményen a résztvevők megismerhetik a tavalyi év szőlőterméséből készült organikus borokat, melyekhez természetesen hangulatos zene is finom falatok is dukálnak majd. Ám nem csak a borok, de az autók szerelmeseinek is kedveznek a szervezők, ugyanis a helyszínen a BMW és a Ford legújabb modelljeit is ki lehet majd próbálni egy tesztvezetés keretében.


Mindazok pedig, akik szeretnék felfedezni a 2010 és 2019 közötti időszak rajnai rizling termésének különleges zamatait is, 15 órától egy borkóstolón vehetnek részt, melynek díja mindösszesen 100 lej. Részvételi szándékát a 0728110086-os telefonszámon vagy az office@nachbil.com e-mail címen jelezheti, viszont fontos tudni, hogy a helyek száma korlátozott, ezért nem érdemes halogatni a jelentkezést.


A szervezők hangsúlyozzák, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel minden szükséges óvintézkedést megtesznek, ugyanakkor a résztvevőknek is kötelező módon szájmaszkot kell viselniük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: